Copyright © 2011 Natura i Aventura, All Rights Reserved

 

 

 

Via ferrata Regina al Pantà d'Oliana

1 dia: la gran experiència!

 

Fer la Regina, és el somni de qualsevol enamorat de les vies ferrates. La Regina és llarga, difícil i exigent. Però té unes vistes impressionants! Al primer tram, hi trobem el pont penjat d'uns 15 metres de llarg que ens fa passar de les agulles a la paret.

En el segon tram, trobarem verticalitat i alçada, els nostres braços comencen ja a notar els metres acumulats!

 

>>Més informació

La via ferrata més llarga d'Andorra

1 dia: la via ferrata del Roc d'Esquers a Engolasters

 

La via ferrata del Roc d'Esquers és una molt bona combinació entre ferrata i muntanya. És la més llarga d'Andorra, uns 500 metros de recorregut de pujada, les vistes sobre la vall d'Andorra-la-vella són impressionants! La caminada de baixada és molt bonica i interessant, ja que es passa per la Vall del Madriu, Patrimoni Mundial de l'UNESCO...

 

>>Més informació

La via ferrata més dura d'Andorra

1/2 dia: perfeccionament a la via ferrata de Racons

 

Aquesta via ferrata és la més dura d'Andorra. Les barres de les escales estan més separades i es troben trams verticals i extraplomats. És cert però, que és una de les més boniques d'Andorra. El pas clau de la via és un impressionant  extraplom de 10 mts a 100 mts d'alçada!

 

>>Més informació

"La Directa", 320 mts d'aire!

1/2 dia: perfeccionament a la via ferrata del Roc del Quer

 

La via ferrata del Roc del Quer és més difícil, llarga i física que la del Clots de l'Aspra. És una de les més boniques d'Andorra amb un pas realment aeri . Amb els seus 320 mts de desnivell la via ferrata del Roc del Quer us portarà al punt més alt de la paret de Canillo. Advertència: més val no tenir vertigen!

 

>>Més informació

Via ferrata: aventura vertical!

1/2 dia: descoberta i iniciació a la via ferrata

 

La via ferrata és un itinerari en una paret de roca que es composa d'escaletes, cables, cadenes, ponts tibetans, que permeten un ascens fàcil i segur en zones difícil d'accés. Per realitzar aquesta activitat, hem d'utilitzar un material de seguretat específic, un arnès amb un dissipador d'energia i un casc.

 

>>Més informació

 
 
 
 
 

 

 

Via ferrata per nens i families

1/2 dia: via ferrata de Creu de Noral en Ordino

 

Com la dels Clots de l'Aspra, la via ferrata de Creu de Noral és ideal per iniciar-se a l'activitat. És una via ferrata que es fa molt be amb nens ja que els esgraons no son massa separats i no té cap passatge realment vertical. El ambient és agradable, ens trobem en mig d'un bosc de pi roig i al costat del barranc de Segudet.

 

>>Més informació

inici > index via ferrata > Videos Youtube relacionats amb les diferentes vias ferratas

 

Videos Youtube relacionats amb les diferentes vias ferratas

Deixa't guiar per nosaltres!!! Et portarem a la via ferrata que mes t'agradi!!!

 

MÉS INFORMACIÓ: