Copyright © 2011 Natura i Aventura, All Rights Reserved

 

 

 

 

 

inici > index trekking > Itinerari transfrontaler 2 dies

 

 

Itinerari transfrontaler

2 dies: camins de contraban

 

Una magnífica volta de 2 dies entre Andorra i França.

Durant tot el recorregut, podreu observar un panorama excepcional d'alta muntanya. Passarem la frontera per la muntanya com ho feien els nostres avantpassats. Veurem llacs d'origen glaciar que ens sorprendran per la seva bellesa.

Caminarem per llocs històrics en els quals hi havia o hi ha una activitat humana important: camins de contraban, pastures, camins de gran recorreguts...

Al final del dia, serà el moment de descansar tranquil·lament  en el refugi guardat del Rhule on ens trobarem amb altres muntanyencs amb qui compartirem bons moments.

 

PROGRAMA:

 

Dia 1: sortida desde la Vall d'Incles (1860m). Pujada al llacs de Juclar (2300m) i pujada fins el coll de Juclar (2441m) on ens trobarem en la primera frontera franco-andorrana. Passarem a França on baixarem al llac de l'Estanyol (2120m) i pujada al refugi del Rulhe (2180m).

 

Dia 2: desde el refugi del Rulhe, pujada als llacs de Fontargent (2160m) per l'antic camí  dels contrabandistes. Pujada al Port de Fontargent o Port d'Incles (2263m)Segona frontera franco-andorrana. Passarem a Andorra on baixarem fins la Vall d’Incles (1860m).

 

DATA:  Del 15 de juny fins al 15 de setembre

 

NIVELL: molt fàcil, 5-6h caminant per dia, amb 600 m de desnivell màxim.

Sense dificultat tècnica i nens a partir de 9 anys.

 

EL GRUP:  De 1 a 12 persones, en família o entre amics, formeu el vostre propi grup.

 

EL GUIA:  Patrick Périssé, guia acompanyant en Andorra (UIMLA)

 

L'ALLOTJAMENT: refugi guardat del Rhule. El guarda es diu Pascal. Gracies a ell i el seu equip, podreu gaudir de les comoditats d'un refugi d'alta muntanya: menjar calent, dutxa calenta, llits amb matalassos i mantes, etc.

 

TARIFES : consulteu la pagina de tarifes, (apartat "trekking 2 dies amb una nit en refugi")

 

MÉS INFORMACIÓ: