Copyright © 2011 Natura i Aventura, All Rights Reserved

     

inici > index trekking > Trekking a la Gomera

 

Trekking a l’illa de la Gomera

Volta integral de l’illa màgica

 

 

 

 

Presentació                                                                                                          

Us proposem un trekking original, descobrint els llocs més emblemàtics de l’illa i dormint cada nit en pobles diferents.

Imagineu-vos trepitjant camins centenaris que desafien la gravetat amb un ambient de muntanyes escarpades, rocs majestuosos, crestes afilades,  barrancs profunds i vegetació tropical.

L’illa volcànica de la Gomera té uns interessos paisatgístics i culturals importants: Parc Nacional del Garajonay que és patrimoni mundial de la UNESCO, Monument Naturals de Los Roques, Parc Rural de Valle Gran Rey, etc. 

 

Dates, preu, nivell

Del 5 de maig al 13 de maig del 2012, ambdues dates incloses.

790€ (vol no inclòs).

Inclou:

- Mitja pensió, sopars + esmorzars + allotjaments

- La prestació del guia

- Transport de maletes amb taxis de allotjament en allotjament

- Tots els trasllats amb taxis i autobusos

- Anada i tornada en ferry entre Tenerife i la Gomera

 

Nivell mitjà.

 

Programa

Bosc de laurisisilva en el Parc Nacional de Garajonay

 

Dia 1: Barcelona - San Sebastian

Vol de Barcelona a Tenerife Sur. Trasllat amb bus fins als Cristianos. Travessa en ferry fins a San Sebastian de la Gomera.

 

Dia 2: Contadero - Hermigua

Trasllat amb bus local “guagua” de San Sebastian fins al principi de la primera etapa. Ens endinsem en el bosc de laurisilva en el Parc Nacional de Garajonay, ens espera una llarga baixada fins a Hermigua passant per la cascada d’aigua i Los Roques de San Pedro.

Desnivell: +0m, -1100m, 11Km de distància

 

Dia 3: Hermigua - Agulo

Trasllat amb taxi fins a l’inici de la segona etapa. Després d’una impressionant pujada, arribarem al Centro Visitantes en el qual podrem observar i entendre les diferents tradicions de l’illa com el xiulet gomero, la tècnica del bastó pels pastors, cuina tradicional,etc. Forta baixada fins al típic poble d’ Agulo.

Desnivell: +700m, -700m, 10Km de distància

 

Dia 4: Agulo - Vallehermoso

Per un altre camí, tornem a agafar alçada i ens dirigim cap a Vallehermoso pel GR 132 i passant pel espai protegit de Roque Cano.

Desnivell: +800m, -800m, 14Km de distancia

 

Dia 5: Vallehermoso – Las Hayas

Pel mig del bosc, pugem per una cresta amb boniques vistes sobre el barranc del Ingenio i els seus voltants. A dalt, tornem a entrar en al parc del Garajonay per arribar al poble de las Hayas. Ens trobem ara en el costat sud de l’illa.

Desnivell:+1100m, -400m, 10Km de distància

 

Dia 6: Las Hayas – Valle Gran Rey

Baixem cap al poble de Arure i ens dirigim per un camí amb moltes vistes cap al cim de la Merica. Ens trobem pel damunt d’un penya-segat impressionant de 800mtrs a sobre del oceà i del nostre destí: Valle Gran Rey. Ens espera una baixada impressionant.

Desnivell:+100m, -1100m, 13Km de distància

 

Dia 7: Valle Gran Rey - Chipude

Pugem cap Chipude pel camí de la Matanza, vistes excepcionals sobre el barranc de Valle Gran Rey. Passem pel insòlit barranc de Argaga abans d’arribar a Chipude

Desnivell: +1150m, -0m, 12Km de distància

 

Dia 8: Chipude – La Laja

És el gran dia! Sortim molt d’hora per poder veure la sortida del sol des del cim més alt de l’illa, el Alto de Garajonay 1480mtrs.

No solament veurem sortir el sol però també veurem tota l’illa de la Gomera, el volca del Teide a Tenerife i les illes de la Palma i el Hierro. Començarem a baixar per arribar al bonic poble d’Imada, ens trobarem sempre amb paisatges d’una gran bellesa. Continuarem cap al poblat de Benchenjigua, i pujarem en direcció al Roque Agando, el més emblemàtic de tota l’illa. Acabarem la nostra aventura baixant fins a la Laja amb vistes sobre els altres Roques: la Zarcita i Ojila. Trasllat amb taxi fins a San Sebastian.

Desnivell:+1100m,-1600m,20Km de distància

 

Dia 9: San Sebastian - Barcelona

Travessa en ferry fins a Los Cristianos.

Trasllat amb bus fins al aeroport de Tenerife Sud.

Vol de Tenerife Sud a Barcelona.

Baixant cap al poble de Imada

Valle de Hermigua i Roque San Pedro