Copyright © 2011 Natura i Aventura, All Rights Reserved

     

inici > index trekking > Parc natural del Coma Pedrosa 

 

 

 

Parc natural del Coma Pedrosa

2 dies: refugi i Pic de la Coma Pedrosa

 

En dos dies, pujareu a la Coma Pedrosa, 2942 metres d’altura,  el cim més alt d'Andorra.

 

Per realitzar aquesta sortida en bones condicions, passarem una nit al simpàtic i acollidor refugi del Coma Pedrosa. En un entorn magnífic, podreu passejar al voltant de l'estany de les Truites i observar aquestes en els seus medi natural.

 

Després d'una bona nit, sortirem d'hora en direcció al cim. Passarem a prop de l'Estany Negre i agafarem la magnífica cresta (fàcil pero aerea) que ens portarà al cim. Arribarem cap a les 10h del matí i, des del punt més alt del pais, podreu gaudir de les vistes més precioses dels pics dels Pirineus i d'Andorra.

 

PROGRAMA:

 

Dia 1: Al matí sortida des d'Arinsal (1550m). Pujada en direcció al refugi i explicació de la flora a l'estatge subalpí i a les vessants nord. Dinarem al costat del riu. Arribada al refugi de Coma Pedrosa (2220m) a principi de tarda. Els més cansats podran descansar a prop de l'Estany de les Truites, mentres que amb els altres farem una excursió per la zona.

 

Dia 2: des del refugi, pujarem a l'Estany Negre (2630m) i agafarem la cresta fins el Pic del Coma Pedrosa (2942m). Explicació geogràfica dels cims andorrans, pirinencs i de les diferents fronteres (andorrana, francesa, catalana). Baixarem per la tartera al costat Oest del Pic per arribar directament a l’Estany Negre. Baixada fins al refugi, dinar al costat del llac i baixada fins a Arinsal (1550m).

 

DATA:  Del 15 de juny fins al 15 de setembre

 

NIVELL:  fàcil, al voltant de 4h caminant el primer dia i 8h el següent amb 700 m de desnivell positiu màxim.

Sense grans dificultat tècniques i nens a partir de 10 anys aproximadament.

 

EL GRUP:  De 1 a 12 persones, en família o entre amics, formeu el vostre propi grup.

 

EL GUIA:  Patrick Périssé, guia acompanyant en Andorra (UIMLA)

 

L'ALLOTJAMENT: refugi guardat del Coma Pedrosa. La guarda es diu Margaret, es ella que ens "cuida", sopars calents, dutxa calenta, llit amb matalassos i mantes, i sobretot bon humor!!!

 

TARIFES : consulteu la pagina de tarifes, (apartat "trekking 2 dies amb una nit en refugi")

 

MÉS INFORMACIÓ: