Copyright © 2011 Natura i Aventura, All Rights Reserved

 

inici > index trekking > Itinerari transfrontaler 3 dies

 

 

Itinerari transfrontaler

3 dies: refugi i Pic del Rhule

 

3 dies d'aventura en mitg del Pirineu!

Des de Andorra, pasarem a França pels estanys de Juclar per anar a dormir al simpatic refugi del Rhule. Despres d'una bona vetllada i d'una bona nit, atacarem la famosa pujada del Pic de Rhule pel itinerari classic pero aeri. Des de alla dalt,  tenim unes vistes precioses de tot el Ariège i Andorra. Aprofitarem la tarda per passejar-nos al llac dels Estanyols o descobrir els voltants del refugi segons les ganes del grup. Una altre simpatica vetllada ens espera en compania del Pascal (el guarda) i del seu equip.

El dia seguent, la tornada a Andorra es fara pel cami dels contrabandistas i els magnifics estanys de Fontargent. Passarem la frontera pel Port d'Incles, antic passatge de contraban.

 

 

PROGRAMA

Dia 1: sortida desde la Vall d'Incles (1860m). Pujada al llacs de Juclar (2300m) i pujada fins el coll de Juclar (2441m) on ens trobarem en la primera frontera franco-andorrana. Passarem a França on baixarem al llac de l'Estanyol (2120m) i pujada al refugi del Rulhe (2180m)

 

Dia 2: desde el refugi del Rhule, pujada al coll des Calmettes (2318m) i al Pic del Rhule (2783m). Baixada pel mateix itinerari. A la tarda, i segons les ganes del grup, farem una excursió al voltant del refugi.

Dia 3: desde el refugi del Rulhe, pujada als llacs de Fontargent (2160m) per l'antic camí  dels contrabandistes. Pujada al Port de Fontargent o Port d'Incles (2263m)Segona frontera franco-andorrana. Passarem a Andorra on baixarem fins la Vall d’Incles (1860m).

 

DATA:  Del 15 de juny fins al 15 de setembre

 

NIVELL:  fàcil, 5-6h caminant per dia, amb 600 m de desnivell màxim.

 

EL GRUP:  De 1 a 12 persones, en família o entre amics, formeu el vostre propi grup.

 

EL GUIA:  Patrick Périssé, guia acompanyant en Andorra (UIMLA)

 

L'ALLOTJAMENT: refugi guardat del Rhule. El guarda es diu Pascal. Gracies a ell i el seu equip, podreu gaudir de les comoditats d'un refugi d'alta muntanya: menjar calent, dutxa calenta, llits amb matalassos i mantes, etc.

 

TARIFES :  sota demanda

 

MÉS INFORMACIÓ: